Kayserispor bir ilke imza atmak istiyor!

Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın Avrupa maçları nedeniyle Süper Lig'deki maçları ertelendi. Bu sebeple, Kayserispor ligin ilk 3 haftasını da maç oynamadan geçirecek. Süper Lig'de 4. haftada Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Burak Yılmaz yönetimindeki sarı-kırmızılı takımda Majid Hosseini dışında eksik oyuncusu yok. Duckens Nazon ve Julian Jeanvier, Konyaspor maçında forma giyebilecek.

Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın Avrupa maçları nedeniyle TFF, bu takımların Süper Lig'deki maçlarını ileri bir tarihe ertelemişti.

Süper Lig'in ilk haftasını BAY geçen Kayserispor, ikinci haftada Sivasspor ile karşı karşıya gelmişti. Üçüncü hafta oynanması planlanan Trabzonspor mücadelesi de ertelendi. Böylece, Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk 3 haftasında yalnızca 1 maç oynamış olacak.

Konya'da hedef: 3 puan

Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Kayserispor, şu anda 0 puanla 18. sırada yer alıyor. Sarı-Kırmızılı takım, Konyaspor karşısında galip gelerek yeni sezondaki ilk puanlarını almak istiyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da, sakatlığı süren Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Nazon ve Jeanvier forma giyebilecek

Sivasspor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Haitili golcü Duckens Nazon, Konyaspor karşısında sahadaki yerini alabilecek. Ayrıca, hafif sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında riske edilmeyen Julian Jeanvier de takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor. Gineli futbolcunun, Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor. Kayserispor, çalışmalarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme