Kayserispor bir kez daha!

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki takım, Vanspor FK ile 10 Ağustos'ta bir hazırlık maçı yapacak. Detaylar ve son gelişmeler Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Kayserispor, 10 Ağustos Cumartesi günü Vanspor FK ile karşılaşacak. Maç, Kayserispor tesislerinde gerçekleştirilecek, ancak saat henüz belirlenmedi.

Kayserispor - Vanspor FK ile hazırlık maçı yapacak

Vanspor FK, yeni sezon hazırlıkları için Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenman yapıyor. TFF 2. Lig temsilcisi olan Vanspor FK ile yapılacak olan hazırlık maçı, Kayserispor için önemli bir fırsat. Özellikle geçtiğimiz maçlarda yaşanan mağlubiyetler sonrası, bu maç Kayserispor'un moral bulması için büyük önem taşıyor.

Kayserispor 3 maçı da kaybetti

Kayserispor, şimdiye kadar oynadığı 3 hazırlık maçını da kaybetti. İlk maçta Samsunspor'a 2-1, ikinci maçta Ankaragücü'ne 2-1 ve son maçta Göztepe'ye 2-0 yenildi. Bu sonuçlar, taraftarları endişelendirdi. Kayserispor, Sivasspor maçı öncesinde Vanspor'u mağlup ederek lige moralli bir başlangıç yapmak istiyor.

Sivasspor maçının provası olacak

Kayserispor, 2024-2025 sezonunun ilk haftasını BAY olarak geçecek ve ikinci hafta Sivasspor'u ağırlayacak. Taraftarlar, takımın hazırlık maçlarındaki performansından memnun deği. Futbolcular da sezon öncesinde Vanspor maçını galibiyetle tamamlayıp, Sivasspor maçına moralli çıkmak istiyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Serdar 06 Ağustos 2024 18:35

Kayserispor PTT 1.lige düşecek ilk takım.Her yıl aynı muhabbet takım zevk vermiyor yine transfer yok taze kan yok.

Bakmadan Geçme