Kayserispor'da 3 hoca ön plana çıkıyor! Ali Çamlı kimlerle görüştü?

Beşiktaş maçında sonra Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor'da yönetimin yeni teknik direktör arayışı tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ali Çamlı 3 teknik adam ile görüşme yaptığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Sezona çalkantılı bir şekilde başlayan Kayserispor'da sular durulmuyor. Ligin ilk haftalarında kulüpte yaşanan sıkıntılar sonrası genel kurul yapılmış ve Ali Çamlı yeniden başkanlığa seçilmişti. Kayserispor yönetimsel anlamdaki bu sıkıntılı süreci atlatsa da sportif başarılar bir türlü gelmedi. Burak Yılmaz yönetiminde geçen sezondan itibaren süregelen kötü gidişat yeni sezonda da devam etti. Kayserispor'un başında toplamda 22 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Burak Yılmaz, 2024-2025 sezonunda da Kayserispor'un başında galibiyet göremedi.

Son olarak Beşiktaş'a 3-0 kaybeden Kayserispor'da Burak Yılmaz istifasını sunarak takımdan ayrıldı.

Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası Kayserispor yönetimi yeni hoca arayışına girdi. Başkan Ali Çamlı, Burak Yılmaz'dan önceki teknik direktör Recep Uçar'ın yanı sıra 2 isimle daha görüştü. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal ve Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel ile görüşen Çamlı bu 3 isme teklif sundu. Görüşmelerin sürdüğü ve birkaç gün içerisinde sonuçlanacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon 5. haftada Kayserispor'un başına geçen ve kısa sürede elde ettiği iyi sonuçlarla dikkat çeken Recep Uçar, taraftarlar tarafından da oldukça sevilen bir hoca olmuştu. Taraftar Recep Uçar'ı yeniden takımın başında görmek istediklerini sosyal medyadan dile getiriyorlar.

Diğer yandan Volkan Demirel de Karagümrük ve Hatayspor'un başında antrenörlük yapmış ve 6 Şubat depremindeki azmi ve fedakarlığı ile büyük takdir kazanmıştı.

İsmail Kartal da özellikle 2023-2024 sezonunda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. Fenerbahçe'ye Süper Lig'de en iyi başlangıç rekoru kazandırmış ve 57 maçta 45 galibiyet elde etmişti.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme