Kayserispor'da ayrılık mı var?

Kayserispor'un Portekizli yıldızı Carlos Mane, sosyal medyada kum saati paylaştı. Mane'nin bu paylaşımı 'Carlos Mane takımdan ayrılıyor mu?' yorumunu da beraberinde getirdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un başarılı oyuncusu Carlos Mane, sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştığı kum saati dikkat çekti.

Sarı-Kırmızılı takımda sözleşmesi sona eren Portekizli futbolcunun bu paylaşımı, Kayserispor ile devam noktasında soru işaretleri oluşturdu. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'un Süper Lig'de kalmasında önemli rol oynayan Mane, attığı kritik gollerle takıma büyük katkı sağlamıştı. Sözleşmesi sona eren Carlos Mane'nin geleceğindeki belirsizlik sürüyor.

Taraftar tedirgin

FIFA'nın uyguladığı transfer yasağına rağmen Kayserispor yönetimi, birçok oyuncuyla yeni sözleşmeler imzalayarak kadroyu korumuştu. Ancak Carlos Mane'nin sözleşmesini sona erdi. Portekizlinin yeni sezonda olup olmayacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Mane'nin paylaşımı sonrası taraftarlar tedirgin bir halde bekliyor.

Taraftarın yorumu farklı oldu

Bazı taraftarlar Mane'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımını 'Carlos Mane devam edecek' olarak yorumlarken, bazıları da Mane takımdan ayrılıyor mu acaba?' olarak değerlendirildi. Ancak şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı için Carlos Mane'nin geleceği belirsiz. Bakalım Portekizli oyuncu, nasıl bir karar verecek?

⌛️???? — Carlos Mané (@CMane36) June 19, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme