Kayserispor'da beklenen gelişme... Tarih açıklandı!

Mondihome Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına başlama tarihini açıkladı. İşte Kayserispor'un 2024-2025 sezonu top başı yapma ve kamp tarihleri...

Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Lig tamamlandıktan sonra iç transferleri halleden ve genel kurul yapan Sarı-kırmızılı ekip, top başı yapacağı tarihi de açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, sosyal medya hesabından 2024-2025 sezonu ilk antrenmanı ve kamp tarihlerini açıkladı.

TAKIM 4 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, 'Profesyonel Futbol Takımımız, 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında 4 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de toplanacaktır.

İlk Etap kamp çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek olan Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarını ise 20 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirerek yeni sezon kamp çalışmalarını tamamlayacaktır.

Takımımız iki etap kamp programını da Kayseri'de tesislerimizde yapacaktır. Kamp süresince yapılacak hazırlık maçlarının bilgilendirmesi ilerleyen günlerde kulüp resmi hesaplarımızdan yayınlanacaktır.'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme