Kayserispor'da bir ilk yaşandı – Spor haberleri

Kayserispor'da galibiyeti getiren golü atan Kartal Kayra Yılmaz, şanssızlığını yendi. Genç futbolcu, geçen hafta Gaziantep FK maçında gole çok yaklaşmış ve topu direkten dönmüştü. Hatayspor maçında son derece etkili bir futbol ortaya koyan başarılı futbolcu, Kayserispor formasıyla ilk golünü attı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Kayserispor, uzun bir aranın ardından deplasmanda Hatayspor engelini 1-0 galip gelerek aştı.

Sarı-Kırmızılı takıma galibiyet golünü Kartal Kayra Yılmaz kaydetti. Beşiktaş'tan kiralık olarak forma giyen Kartal, attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Kayserispor'un başarısı için ter döken Yılmaz, şanssızlığını da yenmiş oldu.

İlk golünü Hatayspor'a attı

Genç futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk golünü atmış oldu. Geçen hafta Gaziantep FK maçında şutu direkten dönen Kartal, böylelikle bir ilke imza atmış oldu.

Maçta görev aldığı süre zarfında son derece istekli bir futbol ortaya koyan Kartal Kayra Yılmaz, takımın kümede kalacağını, buna inançlarının tam olduğunu belirterek, galibiyeti taraftarlara hediye etti. Attığı golün yanı sıra harika bir futbol ortaya koyan Kaytal, geçtiğimiz sezon ikili mücadelelerde en çok top kazanan yerli futbolcu ünvanını kazanmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme