Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın suyu ısındı mı? Takımdan ayrılacak mı?

Kayserispor'da kötü gidişatın faturası kime kesilecek? Son oynanan Göztepe maçını farklı kaybeden Sarı-Kırmızılı takımda tüm gözler Başkan Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda. Kayserispor'da Burak Yılmaz ile yollar ayrılacak mı? Son oynanan 16 lig maçında sadece 1 galibiyet alınması dikkatlerden kaçmıyor ve tepkileri de bareberinde getiriyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da kötü gidişatın faturası kime kesilecek? Son oynanan Göztepe maçını farklı kaybeden Sarı-Kırmızılı takımda tüm gözler Başkan Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda. Kayserispor'da Burak Yılmaz ile yollar ayrılacak mı? Son oynanan 16 lig maçında sadece 1 galibiyet alınması dikkatlerden kaçmıyor ve tepkileri de bareberinde getiriyor.

Burak Yılmaz'a eleştiriler artıyor

Bu sezon oynanan 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Sarı-Kırmızılı takımda işler yolunda gitmiyor. Son 1 hafta içinde oynanan 3 maçta sadece 2 puan toplanması, teknik direktör Burak Yılmaz'a yönelik eleştirileri de artırdı. Birçok taraftar, Yılmaz'ın bu işi başaramayacağı yönünde görüş bildiriyor. Yılmaz, Kayserispor'un başında çıktığı 23 maçta sadece 3 galibiyet alırken, geçen sezon 10 beraberlik, bu sezon ise 3 beraberlik elde etti. Son 16 maçta yalnızca 1 galibiyet alınması, “Burak Yılmaz'ın suyu mu ısındı?” yorumlarına neden oldu.

Baki Ersoy, yenilgiyi eksiklerin fazlalığına bağlamıştı

Başkan Ali Çamlı'nın bu konuda ne düşündüğü henüz bilinmiyor. Kayserispor'a verdiği destekle taraftarların sevgisini kazanan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Göztepe maçında alınan yenilgiyi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna bağlamıştı. Yeni sezona zorlu bir fikstür ile başlayan Kayserispor, bu hafta Beşiktaş'ı ağırlayacak, ardından İstanbul'da Başakşehir'in konuğu olacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme