Kayserispor'da büyük etki yaşatmıştı - Bakın yeni adresi neresi?

Kayserispor'un eski futbolcusu Raheem Lawal, KKTC ekiplerinden Tremeşeli Holding Dumlupınar forması giyecek. Türkiye'de gösterdiği performansla dikkat çeken Lawal, yeni takımında da başarılı olmayı hedefliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Raheem Lawal, kariyerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam edecek. Nijeryalı oyuncu, KKTC ekiplerinden Tremeşeli Holding Dumlupınar forması giymek için anlaştı.

Kayserispor'a büyük hava katmıştı

Raheem Lawal, Türkiye'de Kayserispor, Adana Demirspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Osmanlıspor, Karagümrük ve Akhisarspor gibi takımlarda forma giydi. Özellikle Kayserispor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Lawal, takımın kümede kalmasında büyük rol oynamıştı. Nijeryalı, Kayserispor'da Sergen Yalçın döneminde forma giymişti.

Hala formunu koruyor

Son olarak KF Fushe Kosova forması giyen 34 yaşındaki Lawal, yaşına rağmen formunu korumasıyla dikkat çekiyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu, yeni takımında da başarılı performans sergilemeyi hedefliyor. Lawal, Kayserispor'da 19 maçta 5 gol, 2 asist yapmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme