Kayserispor'da da çalışmıştı! Komşuya teknik direktör oldu

Niğde Belediyespor, yeni teknik direktörü Alper Salgın ile 2023-2024 sezonuna iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Kırmızılı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyon olmuş, 26 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile 61 puan toplamıştı. Salgın, Kayserispor ve Ankaragücü'ndeki tecrübesini Niğde Belediyespor için de gösterecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta şampiyonluk ipini göğüsleyen Niğde Belediyespor'da, teknik direktörlük koltuğuna Alper Salgın'ı getirildi.

2023-2024 sezonunda mücadele eden Kırmızı-Lacivertli ekip, sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 61 puanla ligi zirvede tamamladı. Niğde Belediyespor, 26 karşılaşmada 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

Alper Salgın Kimdir?

Kayserispor ve Ankaragücü'nde uzun yıllar teknik adam olarak görev yapan Alper Salgın, futbola başladığı Niğde Belediyespor'un yeni teknik direktörü oldu. Ahad Kömürlüoğlu'dan boşalan göreve gelen Salgın, Mersin İdman Yurdu, Elazığspor, Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Kayserispor ve Kasımpaşa gibi takımlarda forma giydi. Salgın, yeni sezonda hedefinin Niğde Belediyespor'u daha da yukarı taşımak olduğunu söyledi.

Niğde Belediyespor Kayseri Erciyes'te çalışacak

Niğde Belediyespor, ikinci etap kampı için Kayseri'ye gelecek. Alper Salgın yönetiindeki Kırmızı-Lacivertli takım, 2 hafta boyunda Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde güç toplayacak. Niğde Belediyespor'un da Kayserispor ile hazırlık maçı yapması bekleniyor.

Kayseri Anadolu Haber olarak, Kayserispor'a uzun yıllar hizmet eden Alper Salgın'a yeni görevinde başarı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme