Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı!

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. İlk hazırlık maçını 15 Temmuz'da Samsunspor ile yapacak olan Kayserispor'un bu karşılaşması taraftara açık olacak. Antrenmanlarda futbolcuların son derece neşeli olmaları dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor, yeni sezonun hazırlıklarını kendi tesislerinde günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz dahil tüm futbolcuların yüzü gülüyor. Yeni sezonda çok daha başarılı bir süreç yaşamak isteyen Kayserispor, ilk hazırlık maçını Samsunspor ile yapacak. Genç çalıştırıcı, futbolcularla yakından ilgilenerek, motivasyonun artamında önemli rol oynuyor.

İlk Hazırlık Maçı Samsunspor ile

Kayserispor ile Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşma 15 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00'de başlayacak. Karşılaşmanın Kayserispor tesislerinde oynanması bekleniyor. Bu yönde bir açıklama yapılacak. Kayserispor-Samsunspor maçının taraftara açık olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Yoğun antrenman programı uygulanıyor

Kayserispor'da teknik direktör burak Yılmaz, yeni sezon öncesi, adeta futbolcuların pestilini çıkarıyor. Yeni sezon öncesi hazırlıkları yoğun bir tempoda sürüyor. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen çift antrenmanlar, takımın fiziksel gücünü arttırıyor. Geçtiğimiz sezon özellikle sonradan yapılan transferlerin çoğunun hazır olmamasının büyük dezavantajını yaşayan Kayserispor, bu hataya bir kez daha düşmek istemiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme