Kayserispor'da flaş gelişme! İşte Otabek Shukurov gerçeği

Otabek Shukurov, Kayserispor'dan kendi rızasıyla ayrılıyor. Milli takıma dönmek amacıyla başka bir takıma transfer olmayı amaçlayan Özbek futbolcunun, Kayserispor'a bedelsiz transfer edilip bonservis bedeliyle satılması başarı olarak görünüyor. Otabek Shukurov'un sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrıldığı söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Kayserispor'da, geçtiğimiz sezon devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Otabek Shukurov, takımdan ayrılıyor.

Tek taraflı feshederek ayrıldğı yalanlandı

Geçtiğimiz sezon ortasında bedelsiz olarak Karagümrük FK'dan transfer edilen Özbek futbolcu hakkında sosyal medyada çıkan haberler yalanlandı. Shukurov'un sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmadığı öğrenildi. Büyük umutlarla transfer edilen, ancak beklentilere olumlu yanıt veremeyen Özbek futbolcunun, Kayserispor'dan kendi rızasıyla ayrılmak istediği bilgisi geldi.

Kendi ülkesine gidiyor

Özbekistan Milli Takım kaptanı Otabek Shukurov, pazartesi günü takımdan ayrılıyor. Milli takımına yeniden dönebilmek için Kayserispor'da ilk 11'de oynaması gerektiği ileri sürüldü. Ancak şu anda Kayserispor'da ilk 11'de forma şansı bulamayan Özbek futbolcu, ülkesinde bir takımda forma giyip yeniden milli takım kaptanlığını üstlenmeyi hedefliyor.

Kayserispor para kazanacak

Kayserispor'a bedelsiz olarak transfer edilen Shukurov'un, bonservis bedeliyle satılacağı da gelen bilgiler arasında. Bedelsiz alınıp bonservisle satılması, mevcut yönetimin bir başarısı olarak değerlendiriliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme