Kayserispor'da gizli kahraman!

Kayserispor, 15 milyon TL harcadığı zemini koruma altına aldı. Kayseri Şeker Mali Genel Kurulu'nda platform zemine kurulmayarak, büyük bir tehlikenin önüne geçildi. Taraftarlar ve yönetim, Süleyman Akın'a teşekkür etti. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'un zemini korumaya alındı, korkulan olmadı.

Sarı-Kırmızılı kulüp, 15 Milyon TL'lik bir yatırım yapmıştı.Kayserispor, yeniden yaptırdığı zemine gözü gibi bakıyor. Şu ana kadar 15 milyon TL'nin üzerinde harcama yapılan zemine basılmadı. 31 Temmuz'da yapılan Kayseri Şeker Mali Genel Kurulu'nda zemine zarar gelmemesi için platform batı tribünü tarafına kuruldu.

Zemin koruma altında

4 Temmuz'da serilen çimlerin ardından hibrit ekimi tamamlanan zemin, Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Süleyman Akın'ın dikkatli tutumuyla korundu. Genel Kurul platformu zemine basmayarak, büyük bir tehlikenin önüne geçildi.

Taraftar ve Yönetimden Teşekkür

Geçtiğimiz sezon bozuk zemin nedeniyle sıkıntı çeken Kayserispor, bu kez zeminin korunmasıyla rahatladı. Taraftarlar, Süleyman Akın'a teşekkür etti. Akın, adeta RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yatıp kalkıyor. Kayserispor'un başarılı olması için büyük gayret gösteren Sülyeman Akın, yeni sezonda koltuk ve zemin yenilenmesiyle birlikte daha konforlu ve keyifli maçların izleneceğini de kaydetti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme