Kayserispor'da hangi oyuncu pas isyanı yaptı? Spor haberleri

Kayserispor'da galibiyet hasreti 12 maçtır devam ediyor. Orta saha ve forvet hattındaki sorunlar takımın performansını olumsuz etkiliyor. Sarı-KIrmızılı takımda hangi oyuncu, yeterli pas alamadığını söylüyor? Bilerek mi pas atmıyorlar? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor'da galibiyet hasreti tam 12 maçtır devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, son galibiyetini Pendikspor deplasmanında 2-1'lik skorla almıştı. Toplamda 180 gündür galibiyet yüzü görmeyen Kayserispor, gol bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, gol atmakta zorlanırken; bireysel basit hatalarla da kalesinde goller görüyor. Özellikle orta sahadaki direnç eksikliği ve defans hattının yetersizliği, takımı zirve yarışından uzaklaştırdı.

Orta saha zayıf, forvet yeterli beslenemiyor

Geçen sezon Recep Uçar yönetiminde 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dördüncü sıraya kadar yükselen Kayserispor'dan eser kalmadı. Sarı-KIrmızılılar, bu sezon aynı performansı bir türlü gösteremiyor.. Takımın Hatiili golcüsü Duckens Nazon, yeterince topla buluşamıyor. Nazon'un yanı sıra Stephane Bahoken de aynı konudan müzdarip. Her iki oyuncu da beklediği pasları bir türlü alamıyor. Gaziantep FK ve Trabzonspor maçları dışındaki karşılaşmalarda Kayserispor, pozisyon bulmakta oldukça zorlandı.

'Bilerek pas atmıyorlar'

Gaziantep FK ile oynanan son maçta uzun bir aradan sonra 11'de başlayan Bahoken, maç boyunca istediği pasları alamadı. Kamerunlu maçın ardından yakın çevresine, takım arkadaşlarının kendisine bilerek pas atmadığını söylediği iddia edildi. Bahoken, oyunun içinde daha fazla topla buluşmak istese de, orta saha ve kanatlardan yeterli destek alamadı ve etkisiz kaldı. Kamerunlu, maç içinde orta sahaya kadar gelmek zorunda kaldı.

Sportif Direktör eksikliği yine gündeme geldi

Takımda yaşanan bu pas krizi Kayserispor'da sportif direktörün eksikliğini yine gündeme getirdi. Takım içinde bu tür sorunları çözecek bir otoritenin bulunmaması, Kayserispor'u olumsuz etkiliyor. Başkan Ali Çamlı'nın, bu duruma müdahale edeceği ve gerekli yaptırımları yapacağı öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme