Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşatmıştı - Takımdan ayrılıyor mu?

Kayserispor'da performansıyla beklentilerin altında kalan Otabek Şukurov ile Kocaelispor yakından ilgileniyor. Özbek futbolcuyu Başkan Ali Çamlı serbest bırakacak mı? Burak Yılmaz, Şukurov'u neden oynatmıyor?

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Karagümrük'ten bedelsiz olarak transfer edilen Özbek futbolcu Otabek Şukurov'un ayrılması konuşuluyor.

Büyük umutlarla devre arasında transfer edilen Şukurov, performansı ile büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Kocaelispor'un oyuncuya talip olduğu iddia edildi. Başkan Ali Çamlı'nın, bu transfere izin verip vermeyeceği merak ediliyor.

Performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı

Sahada istenen performansı sergileyemeyen Otabek Şukurov, son olarak Sivasspor karşılaşmasında yedek kulübesinde yer aldı. Forma şansı bulamayan Özbek futbolcunun Kayserispor ile 3 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor. Şukurov, bugüne kadar sadece sakatlık ve cezalı oyuncuların yerini doldurmak için rotasyon oyuncusu olarak şans buldu. Teknik Direktör Burak Yılmaz tarafından da tercih edilmeyen Özbek futbolcunun geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.Başkan Ali Çamlı'nın, Şukurov ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme