Kayserispor'da korkutan detay!

Kayserispor, 12 maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Bireysel hatalar ve takım içindeki sakatlıklar neden galibiyetin önüne geçiyor. 239 gündür 3 puan alamayan Kayserispor'un kötü gidişatı nasıl ve ne zaman son bulacak? Teknik direktör Sinan Kaloğlu, bu istikrarsızlağa ilaç olacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor neden bir türlü galibiyet alamıyor? Sarı-Kırmızılı takım, 12 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. Kayserispor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, maçın genelinde, özellikle de ikinci yarıda etkili bir futbol sergilense de umduğunu bulamadı. Bireysel hatalar yine galibiyetin önüne geçti. Kayserispor'un sezonun en etkili futbolunu oynamasına karşın, galip gelememesinin nedeni ne? Joseph Attamah ve Lionel Carole'un performansları Kayserispor'u yine dibe çekti.

İyi futbol var, ama neden galibiyet yok?

Bu sezon galibiyetle tanışamayan Kayserispor, Gaziantep FK karşısında toplamda 15 şut çekti, fakat şanssızlığını yenemedi. Sarı-Kırmızılı takım, sahadan yine boynu bükük ayrıldı. Sezonun en iyi futbolu sonuç getirmedi. Taraftarlar kötü gidişatın ne zaman son bulacağını merakla bekliyor. Toplamda 239 gündür evinde 3 puan alamayan Kayserispor, geçtiğimiz sezon Ankaragücü karşısında aldığı son galibiyetten bu yana yüzü gülmedi. Yeni Teknik direktör Sinan Kaloğlu da ilk maçında galibiyet elde edemedi.

Kayserispor'un rakibini Hatayspor

Kayserispor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Hatayspor'un konuğu olacak. Galibiyete hasret iki takım, 26 Ekim Cumartesi günü Hatayspor'u mağlup ederek, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Zorlu doksan dakika Mersin Stadyumunda saat 13.30'da başlayacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme