Kayserispor'da sevindiren haber

Kayserispor ilk hedefi tutturdu. Kayserispor YouTube adresi büyük ilgi görüyor. İlk hedef olan 10 Bin sayısına ulaşıldı. İkinci hedef ise 38 Bin olarak konuşuluyor.  Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerliyor. Hem sportif, hem de ekonomik anlamda devrim gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı kulüp, sosyal medya platformlarında da iddialı. Kayserispor, YouTube aboneliğinde ilk hedefe ulaşıldı.
Kayserispor'dan yapılan açıklamada, Kayserispor YouTube sizinle büyüyor. YouTube'da 10 bin abone Teşekkürler Büyük Kayserispor Taraftarları, denildi. Kayserispor YouTube kanalına abone ve üye olmak ve Kayserispor YouTube resmi adresine tıklamak gerekiyor.
İlk hedefte 10 Bin sayısına ulaşılması büyük gurur yaşatırken, ikinci hedefin ise 38 Bin olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Başkan Ali Çamlı, bu gibi projelerle kulübe ekonomik katkı sağlandığını söyledi. Çamlı, Kayserispor'a destek olan tüm sporseverlere teşekkür etti.

Diğer yandan Kayserispor YouTube ücretli abonelik ücretine de ilgi artıyor. Kayserispor'a destek olmak için abonelik aylık ücretin de 25 TL olduğu öğrenildi. Toplam kullanıcı sayısının YouTube'da 10 bin, X Hesabında 146 Bin 200 Takipçi, Facebook hesabında 50 Bin ve 123 bin 623 kişiye ulaşılması Sarı-Kırmızılı takımın sosyal medya platformlarında ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.


Kayserispor YouTube sizinle büyüyor. YouTube'da 10 bin abone ???? Teşekkürler Büyük Kayserispor Taraftarları.

Kayserispor YouTube kanalına abone olmak için: https://t.co/LW1ADtDEBk
Kayserispor YouTube Katıl'a üye olmak için: https://t.co/JiW4K0EXW7#KYSR #MondihomeKayserispor pic.twitter.com/rJxVGhtA2x — Mondihome Kayserispor (@KayserisporFK) November 20, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme