Kayserispor'da şok sakatlık – Fenerbahçe maçında yok!

Kayserispor'da tecrübeli sol bek Lionel Carole, sakatlık nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Yerine oynayacak olan Hasan Ali Kaldırım, eski takımına karşı sahada olacak. Detaylar Kayseri Haberimizde…

Kayserispor'un başarılı sol beki Lionel Carole, yaşadığı sakatlık nedeniyle bugün oynanacak olan Kayserispor – Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılı takımın defans hattında önemli bir role sahip olan Carole, Trabzonspor maçında sakatlanmış ve Pendikspor karşılaşmasında da yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli futbolcunun yokluğunda, Hasan Ali Kaldırım'ın görev alacağı öğrenildi. Kaldırım, geçtiğimiz hafta Pendikspor maçında gösterdiği etkili performansla dikkat çekmişti. Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı forma giyecek olmanın heyecanını taşıyan Kaldırım, Kayserispor'un başarısı için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, ‘Şu an Kayserispor forması giyiyorum. Benim tek düşüncem Kayserispor'un başarısı. Bizler profesyonel insanlarız. Bugün de şans verilirse sahaya çıkıp, elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" ifadelerini kullandı.
Kayserispor – Fenerbahçe maçı bugün saat 17:00'de başlayacak. Karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme