Kayserispor'da transfer Tahtası Henüz Açılmadı - Samet Koç'un cevabı dikkat çekti

Kayserispor'un transfer tahtasının henüz açılmaması, bir taraftarın isyanına neden oldu. Bir taraftar, teknik direktör Çağdaş Atan'ın takımdan ayrılması durumunda maçlara gitmeme kararı alırken, kulüp basın sözcüsü ise ona yanıt verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

TAKİP ET

Kayserispor'un transfer tahtasının henüz açılmadığı için bir taraftarın isyanı sosyal medyada geniş yankı buldu. Taraftar, "Tahta ne oldu? Tahta eğer Çağdaş hocam giderse topunuz istifa edene kadar maçlara gitmem, izlemem yemin olsun" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu isyanın ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, ilginç bir yanıt verdi ve "Sensiz bir kişi eksiğiz" dedi.
Kayserispor taraftarının transfer tahtasının açılması konusundaki tepkisi, güne damga vuran olay oldu. Taraftarlar, transfer tahtasının açılmasını ve takıma takviye yapmasını beklerken, henüz resmi bir adım atılmaması hayal kırıklığı oluşturmuş durumda.
Özellikle taraftarın, "Çağdaş hoca" ifadesini kullanarak tahtanın açılması durumunda hocanın ayrılacağına dair bir kaygıyı dile getirmesi dikkat çekti. Taraftarın bu isyanına bir takım sporseverler de destek verdi.
Kayserispor'un transfer tahtasının ne zaman açılacağı belirsizliğini koruyor. Taraftarın isyanı ve Samet Koç'un cevabı, diğer bir sporsever tarafından, “Samet bey tavrınızın farkında mısınız ? Taraftarlara verdiğiniz cevaplar neden ters ? Unutmayın kravatlılar gider atkılılar kalır bunu benimseyemiyorsanız hepinizi istifaya davet ediyoruz.” şeklinde yanıt buldu.
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, 6 Haziran'da, “Tahtayı açmak ne demek, kırarız bile” diye paylaşımda bulunmuştu. Bakalım zaman neyi gösterecek?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme