Kayserispor'da transfer tahtasından haber var mı?

FIFA, Kayserispor'a iki dönemlik transfer yasağı vermişti. Başkan Ali Çamlı'nın İsviçre Federal Mahkemesine başvuruda bulunmuştu. Sarı-Kırmızılı kulüpten şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Transfer tahtası açılacak mı? Ayrıntılar Kayseri anadolu haberde...

Kayserispor'da transfer tahtasıyla ilgili taraftarların beklediği net açıklama henüz gelmedi.

FIFA'dan alınan iki dönemlik kalıcı transfer yasağı sürecinde, Başkan Ali Çamlı, konuyu İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşıyarak iki İspanyol avukatla çalışmaya başlamıştı. Ancak bugüne kadar kulüp yönetiminden bu konuda bir açıklama yapılmadı. Bu durum taraftarların endişesini arttırdı.

Cezanın sebebi neydi?

Kayserispor'da, önceki yönetim,,Denis Alibec, Andrea Bertolacci, Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğinden ötürü FIFA'dan ceza gelmişti. Bu oyuncuların yanı sıra Olivier Kemen'in de aynı şekilde tek taraflı sözleşmesini feshetmesi bardağı taşıran son nokta olmuştu.

Sarı-Kırmızılı kulübe, İsviçre Federal Mahkemesi'nen açıklama gelip gelmediği öğrenilemidi. Transfer sezonunun bitmesine 4 gün kala taraftar bu konuyu araştırıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme