Kayserispor'dan Ankaragücü'ne gidiyor!

Kayserispor'un genç yeteneği Hayrullah Erkip'in, TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne mi kiralanacak? Yüksek teknik kapasiteye sahip olan oyuncu, sürekli forma giymek istediğini belirtti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da Hayrullah Erkip takımdan ayrılıyor mu?

Sarı-Kırmızılı takımın genç yeteneğinin Ankaragücü'ne krilanacağı ileri sürüldü. Kayserispor'da beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen genç futbolcu Hayrullah Erkip'in, kiralanacağına dair iddialar gündeme geldi.

Yedek kalmak istemiyor

Sezon öncesinde bireysel antrenmanlarla güçlenen Erkip'in, TFF 1. Lİg Lig ekibi Ankaragücü'ne kiralanabileceği konuşuluyor. Genç oyuncunun, sürekli forma giymek istediği ve yedek kalmaktan memnun olmadığı için ayrılmak istediğini, yakın çevresine dile getirdiği öğrenildi.

Mükemmel sol ayak, gelecek vadediyor

Mükemmel bir sol ayağa ve yüksek teknik kapasiteye sahip olan Hayrullah Erkip, 3 yıl önce Beşiktaş altyapısına transferi gündeme gelmişti. Ancak Kayserispor'da gelecek vadeden bir oyuncu olarak görüldüğü için tekrar Kayseri'ye dönmüştü. İki sezon önce Gençlerbirliği'ne kiralanan Erkip, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ise Düzcespor'da forma giymişti.

Gitmesi ne kadar mantıklı?

Kayserispor'da transfer yasağının olmasına rağmen Hayrullah Erkip'in ayrılması kadro derinliğinde teknik direktör Burak Yılmaz'ın elini zayıflatacak. Bu oyuncunun daha çok şans bulup, tecrübe kazanıp, oynaması gerekiyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Erciyesdagi 24 Ağustos 2024 19:53

Eger satin alma opsiyonunda kiralandiysa allah kayserisporu yonetenlere akil ve fikir versin

Erciiyesdag 24 Ağustos 2024 19:39

Sen kendi .cocuguna sahip cikmazsin sonuc gurbet ellerinde insallah AGA oyuncularin icinde harcanmaz ve kayserisporu yonetenlerin.hicmi akil ve dusunme yetenegi.yok??, oyuncuyu ikna edip talas spora gonderseniz daha mantikli olmazmiydi?? Selamlar

Bakmadan Geçme