Kayserispor fobisini de yenmiş oldu

Kayserispor, Süper Lig'deki İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda uzun süredir galibiyet alamıyordu. Ancak bu hafta Kasımpaşa karşısında 4-3'lük bir skorla galibiyete ulaşıldı ve bu kötü seri sona erdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor, Süper Lig'in dördüncü haftasında Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederken, İstanbul fobisini de yenmiş oldu.

İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 7 maçta da elde edemeyen Kayserispor, aldığı galibiyetle em moral buldu hem de puanını 22'ye çıkararak, zirve tırmanışını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı ekip, sezonun ilk haftalarında Galatasaray, İstanbulspor ve Başakşehir ile berabere kalmış, Beşiktaş'a da mağlup olmuştu. Ancak Kayserispor için Kasımpaşa'ya karşı alınan bu galibiyet, takımın geleceği adına büyük bir önem taşıdı. Sarı-Kırmızılılar, bu galibiyetle puan tablosunda da önemli bir yükselişe geçti.
Kasımpaşa, 12 haftalık bölümde 3 yenilgi almıştı. Bir önceki hafta Galatasaray'a da mağlup olan İstanbul temsilcisi, Kayserispor'a da kaybederek, kötü seriyi sürdürdü. Kayserispor'un, hücum hattındaki etkili oyun ve kazanma isteği; taraftarları heyecanlandırdı ve takıma olan inancı artırdı. Taraftar milli arayı iple çekmeye başladı.
Bu galibiyet, Kayserispor için sadece üç puanın ötesinde bir anlam ifade ediyor. İstanbul takımlarına karşı fobisini yenen Kayserispor, milli ara sonrası Adana Demirspor'u ağırlayacak, ardından da Trabzonspor'a konuk olacak. Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu da Alanyaspor'u 11 maç sonra mağlup etme başarısı göstermişti. Bu durum da teknik direktör Recep Uçar'ın başarısını ortaya koyuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme