Kayserispor, Hatayspor maçında bir ilke imza atmak istiyor - Spor haberleri

Kayserispor, sezonun en kritik maçlarından birinde Hatayspor'a konuk olacak. Galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Sarı-Kırmızılı ekip, Mersin'de mutlak 3 puan hedefiyle mücadele edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Sezonun ilk 8 haftasında galibiyet alamayan Kayserispor, pusuya yattı. Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sonu deplasmanda Hatayspor'un konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı ekipte, geçen hafta sonu Gaziantep FK maçında ortaya konan oyun, umut vermişti.

Kayserispor'da üç eksik oyuncu bulunuyor

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor'da üç önemli eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma ile kart cezalısı Aylton Boa Morte, Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebiyle riske edilmeyen Julian Jeanvier ise, bu maçta görev yapabilecek.

Kapalı Kale Kayserispor'u yalnız bırakmıyor

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, bu zorlu Hatayspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Taraftarların isim yazdırma işlemi sona erdi. Dernek, sarı kırmızılı konsept uyarısında bulunmuş, bu kurala uymayanların otobüslere alınmayacağı açıklanmıştı.

Zorbay Küçük düdük çalacak

Mersin Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Geçtiğimiz sezon yine Mersin'de oynanan maçı 2-1 kazanan Kayserispor, bu kez de galibiyeti tekrarlayıp taraftarına üç puan hediye etmek istiyor. Geçen sezon Kayseri'de oynanan maç ise 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı. Mersin Stadyumu'nda 26 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak karşılaşmada 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. Hatayspor- Kayserispor maçıyla ilgili tüm gelişmeleri Kayseri Anadolu Haber'den takip edebilirsiniz...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme