Kayserispor için Levent Şahin ismi de gündemde

Kayserispor, yeni teknik direktör arayışlarına devam ederken, teknik adam Levent Şahin'in adına da geçiyor. Şahin, yakın çevresine Kayserispor ile gurur duyduğunu ve görev alması durumunda mutluluk duyacağını söyledi. 

Kayserispor, teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Süper Lig'de uzun yıllar Fatih Terim'in yardımcılığı yapan teknik direktör Levent Şahin'in adı da gündeme geldi. Fatih Terim'in yanı sıra Samet Aybaba gibi tecrübeli isimlerin de yardımcılığını yapan Şahin, yakın çevresine Kayserispor ile büyük gurur duyduğunu dile getirdi.
Levent Şahin, adının geçtiği Kayseispor'da ekibiyle birlikte çalışma fırsatı durumunda kendisine mutluluk vereceğini söyleyerek; "Kayserispor her zaman Türk futbolunda önemli bir kulüp olmuştur ve büyük başarılar elde etmiştir. Kısmet olursa, ben ve takımım, bu başarılara yeni başarılar seçmek isteriz."

Geçen sezon Şahin, annesinin memleketi olan İskenderunspor'da Fahri olarak görev yapmış ve tamamen manevi duygularla ücretsiz olarak bulundu. Depremin ardından kulüp, futbolcu, personel ve taraftar topluluğunun olumlu etkileri sayesinde play-off gruplarına kalma baarısı sağlayan Şahin, play-off finaline kadar yükseldi.
Levent Şahin, uzun yıllar boyunca Galatasaray ve Milli Takım gibi önemli kulüplerde ve Futbol Federasyonu Eğitim Dairesi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Kayserispor'da teknik direktör arayışlarının arasında adının da geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Kayserispor'a gelmesi durumunda büyük başarılara imza atacaklarını kaydetti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme