Kayserispor, kimlerle hazırlık maçı oynayacak? Program belli oldu

Kayserispor, 2024-2025 Süper Lig sezonu hazırlıklarına 4 Temmuz'da yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Burak Yılmaz gözetiminde kulüp tesislerinde antrenmanlarını gerçekleştiren Kayserispor, 2 etap şeklinde Kayseri'de çalışmalarına devam edecek. Kayserispor 3 de hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçları ne zaman? Detaylar haberimizde…

Kayserispor, 4-17 Temmuz'da ilk etap ve 20 Temmuz – 3 Ağustos'ta ikinci etap olmak üzere Kayseri'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-kırmızılı ekibin hazırlık sürecinde hangi takımlarla ve ne zaman hazırlık maçı yapacağı da belli oldu.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Samsunspor, Sivasspor ve Ankaragücü ile hazırlık müsabakası yapacaklarını açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekip, 16 Temmuz'da Samsunspor ile 24 Temmuz'da Ankaragücü ile ve son olarak Sivasspor'la hazırlık maçı yapacak. Sivasspor maçının tarihi henüz netlik kazanmadı. Kayserispor 9 Ağustos'ta başlayacak olan lig için 2 etap şeklinde yapacağı çalışmalarının yanı sıra 3 de hazırlık maçı yaparak lige hazırlanacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme