Kayserispor - Konyaspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta?

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, lig hazırlıkları kapsamında Konyaspor ile Kayseri'de hazırlık müsabakası oynanacak. Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Yeni sezon çalışmalarını Kayseri'de sürdüren Kayserispor, hazırlık maçlarıyla da form tutuyor. Sarı-kırmızılı ekip, daha önce 2 hazırlık maçına çıkarken, bunlardan ilkinde İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti. İkinci maçta ise Gençlerbirliği'ni Ethem Balcı'nın golüyle 1-0 mağlup eden Kayserispor, üçüncü hazırlık maçını oynayacak.

Konyaspor ile üçüncü provaya çıkacak olan Kayserispor, rakibini 31 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00'de Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde ağırlayacak. Müsabaka yayını olmayacak.


Daha önce çıktığı 2 maçı da kazanarak olumlu sinyaller veren Kayserispor, üçüncü maçını da kazanıp hazırlık maçlarını firesiz sürdürmeyi planlıyor. Kayserispor dördüncü ve son hazırlık maçında Sivasspor ile 4 Ağustos'ta karşılaşacak.

Transfer tahtası kapalı olan ve 11 Ağustos'ta başlayacak olan Süper Lig'in ilk maçında Galatasaray'ı konuk edecek Sarı-kırmızılı ekibin, kalan kısa sürede nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme