Kayserispor ne içerde ne dışarda kazanabiliyor

Bellona Kayserispor deplasmanda 8, iç sahada ise 7 maçtır galibiyet yüzü görmüyor. Son oynanan Trabzonspor maçında üç puana çok yaklaşan Sarı-kırmızılı ekip, son dakikalarda yediği golle 1 puana razı olmuştu.

Kayserispor'un galibiyet hasreti yeni sezonda da devam ediyor. 2024-2025 sezonunda henüz galibiyet alamayan Kayserispor, çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Sezonun ikinci haftasında Sivasspor karşısında öne geçmesine rağmen kaybeden Kayserispor, sonraki 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Konya'dan golsüz beraberlik alan temsilcimiz, Eyüpspor maçında 2-0'dan gelerek 1 puanı kurtarırken, Trabzon deplasmanında ise 2-0 önde olmasına rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon henüz galibiyet alamayan Kayserispor bugün Göztepe karşısında ilk üç puanı için sahaya çıkacak. Eksik kadrosu ve Burak Yılmaz'ın takımın başında olamayacak olması moralleri bozarken, alınacak galibiyet her şeyi unutturacak.

İçerde 7, dışarda 8…

Kayserispor geçen sezonla birlikte Süper Lig'de tam 8 maçtır galibiyet alamıyor. Son galibiyetini geçen sezonunda 34. haftasında Pendikspor karşısında deplasmanda elde eden Kayserispor, iç sahada ise tam 7 maçtır kazanamıyor. İç sahadaki son galibiyetini ise 27. haftadaki Ankaragücü maçında 3-2'lik sonuçla elde etmişti.

Hem içerde hem de dışarda devam eden galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Kayserispor, zorlu geçecek bu sezonda alt sıralarda ilişkisini kesmeyi planlıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme