Kayserispor 'Sakata' geldi

Kayserispor'da sakatlık krizi artarak devam ediyor. Göztepe maçında forma giyemeyen birçok oyuncunun ardından Hasan Ali Kaldırım da sakatlar kervanına katıldı. Beşiktaş karşılaşmasına sakat oyunculardan hangileri sahadaki yerlerini alabilecek? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da sakat oyuncular listesine Hasan Ali Kaldırım da eklendi. Göztepe ile oynanan maç öncesinde Sarı-Kırmızılı takımda Gökhan Sazdağı, Arif Kocaman, Bilal Bayazit, Julian Jeanvier, Majid Hosseini, Antony Uzodimma ve Ali Karimi sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti. Bu oyunculardan Gökhan Sazdağı'nın cezası sona erdi ve kaptan, Beşiktaş karşısında sahadaki yerini alabilecek.

Kayserispor'da sakat oyuncular can sıkıyor

Kayserispor'un resmi hesabından, Göztepe maçı öncesi şu açıklama yapılmıştı: “Gökhan Sazdağı, 19 Eylül tarihinde oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart gören oyuncumuz, cezası nedeniyle Göztepe maçında yer alamayacaktır. Arif Kocaman, 15 Eylül tarihinde oynanan Eyüpspor maçı sonlarında sol kasık bölgesinde ağrı şikayeti nedeniyle oyuna devam edemeyen sporcumuzun yapılan tetkiklerinde sol adductor longus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Bilal Bayazit, 15 Eylül tarihinde oynanan Eyüpspor maçı sonrası sol alt adalede ağrı şikayeti olan sporcumuzun yapılan tetkiklerinde sol alt adalede (soleus) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Julian Jeanvier, 19 Eylül tarihinde oynanan Trabzonspor maçının ilk yarısının sonlarında başlayan sağ kasık ağrısı nedeniyle oyuna devam edemeyen sporcumuzun yapılan tetkiklerinde sağ pectineus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Majid Hosseini, daha önce açıklandığı üzere sol ayak bileği bağ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen sporcumuz bir süre daha takımda yer alamayacaktır. Antony Uzodimma, daha önce açıklandığı üzere sol diz patellar kıkırdak yaralanması nedeniyle ameliyat olan sporcumuz bir süre daha takımda yer alamayacaktır. Ali Karimi, sol kalça bölgesinde ağrısı olması nedeniyle Trabzonspor maçında riske edilmeyen oyuncumuzun yapılan tetkiklerinde sol kalça kası (gluteus medius) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir.”

Kaptan Gökhan Sazdağı'nın yanı sıra Bilal Bayazit, Arif Kocaman ve Julian Jeanvier'in Beşiktaş maçına yetişmesi bekleniyor. Kayserispor'da çok sayıda oyuncunun sakatlanması 'Kayseispor sakata geldi' yorumunu da beraberinde getirdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme