Kayserispor Taraftar liderinden önemli karar - Futbol Haberleri - Süper Lig

Kayserispor'un ateşli taraftar grubu Kapalı Kale'nin lideri Ahmet Dirgenali, bu sezon maraton tribününe geçişle ilgili bazı taleplerde bulundu. Dirgenali, taraftarların görüşlerini almak için bir ankete katılmalarını istedi. Peki, taraftarlar nerede olmayı tercih ediyor? Detaylar Kayseri Anadolu'nun, Kayseri Haberinde…

TAKİP ET

Kayserispor'un cefakar taraftarı Kapalı Kale, her maçta takımlarını desteklemek için tribünde yerlerini alıyorlar. Kapalı Kale Grubu lideri Ahmet Dirgenali, maraton tribününe geçişle ilgili bazı taleplerde bulundu. Taraftarların fikirlerini öğrenmek ve çoğunluğun görüşlerine göre hareket etmek isteyen Dirgenali, taraftarlara bir anket yapılmasını önerdi.
Ahmet Dirgenali, maraton tribününün stada hakim bir konumda olmasının daha iyi olacağını savundu. Bu şekilde, taraftarlar takımlarını daha iyi destekleyebileceğini ve atmosferi daha da canlı tutabileceklerini öngören Dirgenali, sosyal medya hesabından anket düzenledi. Dirgenali, taraftarların bu bölümde kendilerini daha çok hissettiklerini ve daha güçlü bir birlik duygusu yaşadıklarını vurguladı.
Ankete katılacak olan taraftarlar, maraton tribününe geçiş konusunda tercihlerini belirleyecekler. Kayserispor taraftarları, bu anketle birlikte söz hakkına sahip olacak ve maraton tribününe geçişle ilgili taleplerini dile getirebilecekler. Bu şekilde, takıma daha iyi bir destek sağlanması ve tribünlerin daha coşkulu bir atmosfere sahip olması hedefleniyor.
Ahmet Dirgenali, “Arkadaşlar bu sene maraton tribününe geçmemiz gerektiği ile alakalı bazı talepler var .Artı ve eksi durumlarını göze alarak ankete katılmanızı istiyorum . Maraton tribünü stada hakim olması yönünde daha iyi. Kuzey alt kişi sayısı ve aidiyet olarak daha iyi. Nerede olalım?” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme