Kayserispor'un acı günü

Kayserispor medya sorumlusu Cafer Ekinci, kardeşi Alperen Ekinci'yi trafik kazasında kaybetmenin büyük üzüntünü yaşıyor. Ekinci'nin cenazesi Hulusi Akar Camii'nde kılınacak. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde…

Kayserispor Medya Sorumlusu ve anonsçusu Cafer Ekinci'nin acı günü.

Ekinci, kardeşi Alperen Ekinci'yi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyor. Alperen Ekinci, trafik kazasında yaşamını yitirdi. Genç yaşta hayatını kaybeden Alperen Ekinci'nin cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Hulusi Akar Camii'nden kaldırılacak. Cafer Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı: “İnna Lillâhi ve İnna İleyhi Raciun. Kardeşim Alperen Ekinci Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii'nden kalkacaktır.”

Alperen Ekinci, önceki gün geçirdiği trafik kazası sonrası genç yaşta yaşamını yitirdi. Bu acı kayıp, Ekinci ailesine, arkadaşlarına ve Kayserispor camiasında büyük üzüntü yaşattı. Binlerce taraftar, Kayserispor sevdalısı Cafer Ekinci'ye taziye mesajları paylaştı.

Kayserispor'dan da yapılan açıklamada, 'Kulüp Medya Ekibimizden Cafer Ekinci'nin kıymetli kardeşi Alperen Ekinci'nin vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii'den kaldırılacaktır. Alperen Ekinci'ye Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.' denildi.

Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Alperen Ekinci'ye Allah'tan Rahmet, Cafer Ekinci'ye Ekinci ailesine ve Kayserispor camiasına başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme