Kayserispor'un galibiyet hasreti bitecek mi?

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Beşiktaş ile Süper Lig'de oynadığı maçlarda en son 2019-2020 sezonunda kazandı. Kayserispor o günden beri ligde galibiyet alamadı. Gözler bu akşam oynanacak maça çevrildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bugün oynanacak Beşiktaş maçına iddialı hazırlanan Kayserispor, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Ligde siyah-beyazlılar 4 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 13 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılar ise 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 3 puanla 17. sırada bulunuyor.

Müsabakalarda siyah-beyazlılar 27, sarı-kırmızılılar ise 10 kez sahadan galip ayrılırken, 9 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş 74 kez rakip fileleri havalandırırken, Kayserispor da 43 gol attı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Kayserispor son 4 yılda bir kere kazandı!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor, bu akşam evinde Beşiktaşı ağırlayacak. Siyah beyaz takımla ligde 46 kez karşılaşan Kayserispor, rakibini en son 2019-2020 sezonunun 30. haftasında 3-1 mağlup etti. Kayserispor bu müsabakan sonra çıktığı 8 müsabakada ise Beşiktaş'a karşı 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Kayserispor, bugün Beşiktaş karşısında kazanıp 4 sezonluk galibiyet hasretini noktalamak istiyor.

Kayserispor aynı zamanda bu sezonki ilk galibiyetini de almayı hedefliyor.

Kulüp içerisinde yaşanan gelişmeler, transfer yasağının olması Kayserispor'u adeta çıkmaza sürükledi. Ancak kulüp başkanı Ali Çamlı ve beraberindekiler şehrin takımının yıkılmayacağını her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Burak Yılmaz için özel maç...

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz Kayserispor'un galibiyet alamaması nedeniyle bazı taraftarlar tarafından eleştiriliyor. Belli bir taraftar grubu da Burak Yılmaz'ın kulüpteki sıkıntılara rağmen çabaladığı ve hocanın arkasında durulması gerektiğini savunuyor.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da Burak Yılmaz'a büyük destek veriyor. Son yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Çamlı, 'Yılmaz'ın eline Messi'yi mi verdik de oynatmadı?' şeklinde destek olarak Yılmaz'a duydukları güveni vurguladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme