Kayserispor'un geleceği tehlikede!

Kayserispor, ekonomik krizler, bunun yanı sıra yönetim sorunlarıyla boğuşurken, FIFA yaptırımları kapıda. Sarı-Kırmızılı kulübün geleceğine dair tüm gelişmeleri Kayseri Anadolu Haber'den takip edin…

Kayserispor, son dönemde yaşadığı ekonomik zorlukların yanı sıra yönetimsel olarak da sıkıntılı bir sürece girdi.

Kulübün temlikten dolayı biriken borçları her geçen gün artıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün kasasına 1 TL bile girmiyor. Tüm gelirler temlike gidiyor. Başkan Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla bu sıkıntıya dikkat çekmiş ve sürdürülemez bir girdaba girildiğini açıklayarak, istifa etmişti.

Kayserispor, ciddi tehlikeye karşılaşabilir

Ali Çamlı'nın istifa etmesinin ardından eğer mevcut oyuncu grubuna paraları zamanında verilmezse büyük bir sıkıntı Sarı-Kırmızılı kulübü bekliyor. FIFA, geçtiğimiz dönemlerden gelen dosyalar üzerinden 2 dönem kalıcı transfer yasağı vermişti. Eğer kulüp, ekonomik gücü yüksek olan bir Başkan bulamazsa, futbolcular da alacakları için FIFA'ya giderse Kayserispor, ciddi tehlikeye karşılaşabilir. Şu anki yaşanan yönetim istikrarsızlığı taraftarı kara kara düşündürüyor. İlerleyen süreç çözüm bulmazsa, puan silinmesi, küme düşürülmesi ve uzun yıllar transfer yasağı verilmesi söz konusu.

Başkanlık krizi ve yönetim çıkmazı aşılacak mı?

Kulüp başkanı Ali Çamlı'nın istifası şok etkisi oluştururken, eski Başkan Berna Gözbaşı'nın temlik olayı Kayseri'de gündem oldu. İki yönetici arasındaki anlaşmazlıklar, kulübün sorunlarını çözme sürecini zora sokuyor. Geçmişte yapılan hatalı transferlerin yükleri yavaş yavaş geliyor. Kayserispor, tarihinde yaşadığı en büyük mali sıkıntıyla karşı karşıya gelmiş durumda.

Küme düşürülme cezası gelebilir mi?

Kayserispor'un geleceği, olası FIFA yaptırımları nedeniyle endişe oluşturuyor. Sarı-Kırmızılı kulübün bu krizden çıkabilmesi için köklü çözümler gerekiyor. Kayserispor'un mevcut oyuncuları dağıtmadan maaşları düzenli bir şekilde ödemesi gerekiyor.

Ali Çamlı yeniden ikna edilir mi?

Kayserispor'un bu zorlu süreci nasıl yöneteceği, bunun yanı sıra Başkanlık krizini nasıl aşacağı da merak edilen konuların başında geliyor. Kayserispor'un geleceği için şehrin ileri gelenlerinin el atması bekleniyor. Başkan Ali Çamlı'nın da ikna edilip, desteklenmesi ihtimaller arasında yer alıyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
forumalmaz 20 Ağustos 2024 13:26

Kayserisporun geleceği diye bişey kalmadı zaten Kayserisporun geleceğini kayserisporun parasıyla borsada çevirenlere Kayserisporun reklam gelirini federasyon gelirini hastane yapıp kendisine gelir yapanlara Kayserisporun Parasıyla devlet ihalesine girip kendine arsa alırken ….ağa 30 daha ver şurayı sana vereyim diyenlere Kayserisporu Türklirası borçlandırıp o parayı döviz olarak cukkalayanlara Ve son olarak …Kredi bankasına gözünü kırpmadan satanlardan sorun hesabı tabi bu saydıklarım içinde kayserisporla hiç alakası olmamamış adamların bunu yapması şart çünkü kim yönetime geldiyse Kayserisporun muhasebe odasını yeme noktası olarak gördü o yüzden belediyenin arkabahçesi olmaktan çıkaramayacağımız Kayserispor batmaya mahküm kalacaktır

Bakmadan Geçme