Kayserispor'un genç yıldızı Hayrullah Erkip, sezonu erken açtı

Kayserispor'un genç yeteneği Hayrullah Erkip, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Düzcespor'da kiralık olarak geçiren Hayrullah, İstanbul'da Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'ın da çalıştığı bireysel antrenman hocası Umut Özalp ile birlikte yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserispor'un genç yıldızı Hayrullah Erkip, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Diğer futbolcular zorlu maratonun ardından tatil yaparken, Hayrullah çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Düzcespor'a kiralanan genç yetenek, yeni yılda teknik direktör Burak Yılmaz'ın gözüne girebilmek için yoğun bir antrenman programı uyguluyor.

Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'ın antrenörü Umut Özalp ile çalışıyor

Hayrullah Erkip, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'ın bireysel hocasıyla İstanbul'da kamp yapıyor. Mükemmel futbol zekası ve üstün yetenekleriyle geleceğin yıldızları arasında gösterilen Hayrullah, bireysel antrenman hocası Umut Özalp ile güç topluyor. Hayrullah, bu yoğun antrenman süreciyle, fiziksel ve teknik becerilerini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Hayrullah Erkip, yeni sezonda Kayserispor'un önemli oyuncularından biri olup formayı kimseye kaptırmamak istiyor.

Erkip, teknik direktör Burak Yılmaz'ın da dikkatini çekmek için var gücüyle çalışıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme