Kayserispor'un gözden kaçan değeri - Spor haberleri

Kayserispor'un geçen sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Stephane Bahoken'in çok fazla oynatılmaması taraftarın tepkisine neden oluyor. Bahoken'in yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde daha fazla süre alması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde..

Kayserispor'un geçtiğimiz sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Kamerunlu forvet Stephane Bahoken, neden oynatılmıyor?

Kaliteli bir ayağa sahip olan tecrübeli futbolcu, geçen sezon teknik direktörler Recep Uçar ve Burak Yılmaz tarafından yeterince süre alamadı. Bahoken'in yetenekleri herkes tarafından bilinirken, Duckens Nazon'un formsuz olduğu dönemde bile oynatılmaması dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar, Kamerunlunun daha fazla şans almasını istiyor.

Sakatlık sonrasında formayı unuttu

Bahoken, özellikle geçen sezon Trabzonspor maçında attığı kafa golüyle dikkat çekmişti. Tecrübeli futbolcu, tam kendini buldu derken, Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında yaşadığı sakatlık onu geri plana atmıştı. Yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalan Bahoken, iyileşmesine rağmen, geçen sezon pek fazla forma şansı bulamamıştı. Bahoken, bu sezonun başında sadece 3 maçta toplam 84 dakika sahada görev alması tepkileri de beraberinde getirdi. Bir çok taraftar, "Madem oynatmayacaksınız, o zaman neden boşuna para veriyorsunuz. Böylesine kaliteli bir golcüye şans verilsin. Bahoken, Nazon'dan iki gömlek daha kaliteli. Bahoken'de kesinlikle ısrar edilmeli" şeklinde paylayımda bulundu.

Gözler Sinan Kaloğlu'nda...

Stephane Bahoken'in antrenmanlarda teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun gözüne girebilmek için hırslı ve istekli oluşu gözlendi. Kaloğlu'nun, Bahoken'den daha fazla yararlanması bekleniyor. Bahoken, geçtiğimiz sezon 23 maçta 3 gol atarak, 746 dakika ter dökmüştü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme