Kayserispor'un o maçı iptal oldu!

Kayserispor'un Sivasspor ile yapacağı hazırlık maçı iptal edildi. Yeni sezona hazırlanan Kayserispor, üçüncü hazırlık maçını Göztepe ile oynayacak. Maç, 3 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 21:00'de başlayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör burak Yılmaz yönetiminde sürdürmeye devam ediyor.

Kayserispor iki hazırlık maçını da kaybetti

Sarı-Kırmızılı takım, şu ana kadar Samsunspor ve Ankaragücü ile karşılaştı. Her iki maçı da kaybeden Kayserispor, üçüncü bir hazırlık maçı yapmayı planlıyordu.

Sivasspor maçı iptal edildi

Kayserispor, Süper Lig'deki ilk maçında Sivasspor ile karşılaşacak olması nedeniyle bu organizasyon iptal edildi. Teknik ekip, rakiple lig maçından önce karşılaşmanın uygun olmayacağına karar verdi. Yönetim de bu değerlendirmeyi mantıklı buldu.

Göztepe ile hazırlık maçı yapılacak

Bu iptalin ardından, Kayserispor üçüncü hazırlık maçını Göztepe ile yapacak. İki Sarı-Kırmızılı takımın maçı 3 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de oynanacak. Karşılaşma, Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 21:00'de başlayacak.

Burak Yılmaz'ın planı ne?

Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, Göztepe maçında tüm futbolculara şans vermesi bekleniyor. Bu maç, Kayserispor için büyük önem arz ediyor. Öncesinde oynanan her iki hazırlık maçının kaybedilmesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme