Kayserispor'un Zirve Yolculuğu

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Süper Lig'deki başarılı serilerini Pendikspor maçıyla taçlandırmayı hedeflediklerini belirtti. Takımın son durumu ve zirve yarışındaki konumları hakkında detaylı bilgiler Kayseri Haberimizde…

Süper Lig'e damgasını vuran Kayserispor, son altı maçının beşinde elde ettiği galibiyetlerle taraftarını sevince boğmaya devam ediyor.

Basın Sözcüsü Samet Koç, önemli bir maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Koç, ‘Bu hafta zor bir maçımız var Pendikspor ile. Bütün konsantrasyonumuz o yönde' dedi ve ekledi: ‘Trabzonspor galibiyetinin anlam kazanması için Pendikspor'u da mağlup etmemi gerekiyor. Umarım takımımız için her şey iyi gider. Bu maçta taraftarımızı desteğe bekliyoruz' dedi.
Kayserispor'un bu sezon gösterdiği performansta taraftarın büyük desteği dikkat çekiyor. Süper Lig'de zirve yarışının içinde yer alan Kayserispor, Pendikspor karşısında alacağı sonuçla bu yarıştaki yerini korumayı amaçlıyor.
Sakatlığı devam eden Kartal Kayra Yılmaz dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da moraller üst düzeyde.
Süper Lig'deki bu heyecan verici mücadele 10 Aralık Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme