Kayserispor yeniden... - Futbol Haberleri

Kayserispor'da çalışmalar yeniden başlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'e hazırlık kapsamında ikinci etap çalışmalarına yarın itibarıyla başlıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde, Sarı-Kırmızılı ekip, Kayserispor Tesisleri'nde yarın bir araya gelerek sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Kayserispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarına başlıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Kayserispor Tesisleri'nde yoğun bir antrenman programına devam edecek. Süper Lig öncesi takımın son durumu, hazırlık maçları ve kamp detayları için haberimize göz atın.

Kayserispor, 4 Temmuz'da başlayan ve 16 Temmuz'da sona eren birinci etap kampı başarıyla tamamlandı. Bu süreçte Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında 3-1 mağlup olan Kayserispor, üç günlük iznin ardından yarın tekrar topbaşı yapıyor. İkinci etap kamp çalışmaları, 20 Temmuz Cumartesi günü başlayıp, 3 Ağustos'a kadar devam edecek. Süper Lig'in 9 Ağustos'ta başlayacak ilk haftasını bay geçecek olan Kayserispor, ikinci hafta 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Sivasspor ile Kayseri'de karşı karşıya gelecek.

Tempo Artacak

Bellona Kayserispor, ikinci etap kamp çalışmalarını da günde çift antrenman ile sürdürecek. Teknik direktör Burak Yılmaz, birinci etapta oyuncuların performansından memnun kaldığını belirterek, ikinci etapta tempoyu daha da artıracaklarını söyledi. Yılmaz, Ankaragücü ve Sivasspor ile oynanacak hazırlık maçlarında tüm oyunculara şans verecek ve böylece sezon öncesi herkesin performansını değerlendirme fırsatı bulacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme