Kayserispor yine geç kaldı!

Kayserispor, eski teknik direktör Gheorghe Mulțescu'yu bir gün gecikmeli de olsa andı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 1967'deki olaylı Sivasspor maçında kaybedilen taraftarlar hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor, eski teknik direktörü Gheorghe Mulțescu'nun vefatını bir gün geç paylaştı. Bu gecikme, taraftarlar arasında tepkiye neden oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, benzer bir durumu bugün de tekrarladı. Bundan tam 57 yıl önce Kayserispor – Sivasspor maçında yaşanan ve Türkiye futbol tarihinin kara günlerinden biri olarak anılan talihsiz olaylarda hayatını kaybeden vatandaş için henüz mesaj yayımlamadı.

Sivasspor: Unutmadık, Unutmayacağız

Sivasspor kulübü, “17 Eylül 1967 Unutmadık, Unutmayacağız. O gün Kayserispor ile Net Global Sivasspor arasında oynanan maçta yaşamını yitiren taraftarlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhları şad olsun.” mesajı paylaştı.

Kayserispor'dan beklenen Açıklama henüz gelmedi

Kayserispor'dan ise bu önemli günle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Sarı-Kırmızılı kulüpte, benzer bir unutkanlık söz konusu yaşandı. Gheorghe Mulțescu için taziye mesajı da geç yayımlamıştı. Taraftarlar, bu tarz durumlarda kulübün daha hassas olması yönünde tepki verdi. 57 yıl önce yaşanan olaylarda toplamda 43 kişi vefat etmişti. Kayseri Anadolu Haber olarak talihsiz olaylarda vefat edenlere Allah'tan Rahmet diliyoruz.

Kayserispor geç de olsa paylaştı

Kayserispor'dan haberimiz sonrası beklenen açıklama geldi ve şu ifadeler kullanıldı: "17 Eylül 1967'de Sivasspor ile oynadığımız maçta çıkan izdiham nedeniyle hayatını kaybeden taraftarlarımıza ve Sivasspor taraftarlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bellona Kayserispor Kulübü."

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme