Kayserisporlu yönetici Sivasspor maçından sonra neye dikkat çekti?

Kayserisporlu yönetici Batuhan Samet Koç, Sivasspor ile oynanan ve 2-1 kaybedilen maçtan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koç'un açıklamaları dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Bellona Kayserispor, sezona adeta kaosla başladı. Ligin ilk haftasını bay geçtikten sonra ikinci haftada Sivasspor'u konuk etti. Ligdeki ilk maçına Sivasspor karşısında çıkan Kayserispor, öne geçtiğimi maçı 2-1 kaybetti.

Bu müsabadan sonra Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada zehir zemberek sözler sarfetti. Çamlı, başkanlığı bırakacağını ve genel kurul kararı aldığını belirtti.

Ligde henüz oynadığı ilk maçtan sonra kaos yaşayan Kayserispor'un transfer yapamadığı bu sezonu nasıl tamamlayacağı da merakla bekleniyor.

İstatistiklere dikkat çekti

Kayserispor yöneticilerinden Batuhan Samet Koç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Maçın istatistiklerine bakıldığında baskılı tarafın Kayserispor olduğunu belirten Koç, müsabakanın da centilmence geçtiğini ifade etti.

Batuhan Samet Koç'un paylaşımı şu şekilde;

'Süper Lig'in ikinci hafta maçında sahamızda karşılaştığımız, komşumuz Sivasspor ile centilmence bir mücadele verdik. Maç istatistiklerine baktığımızda oyunda daha baskılı olan taraf bizdik. Bu baskılı oyunun karşılığında mağlubiyet aldığımız için üzgünüm. Oyuncularımızın önümüzdeki maçlarda çok daha güzel sonuçlar alacağını ümit ediyorum. Sevdamız Kayserispor'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme