KAYÜ OSB kampüsünde çalışmalara başlandı!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) kampüsünde yaptırılacak fakültenin ön çalışmalarına başlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) kampüsüne Kayserili Hayırsever ve İş İnsanı Mehmet Altun tarafından yaptırılacak fakültenin ön çalışmalarına başlandı.

KAYÜ, OSB'de önemli gelişmelere imza atıyor. Bu kapsamda Geçtiğimiz günlerde KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Hayırsever Mehmet Altun ve Sanayici Ahmet Hilmi Kürtüncü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek OSB'de yapılacak okul binaları ile ilgili görüşmelerde bulunmuşlardı.

Görüşmelerin ardından proje çalışmalarına başlanmasıyla birlikte, KAYÜ OSB Kampüsünde gerçekleştirilecek yeni binaların tasarım ve uygulama aşamaları hız kazanmış durumda. Hayırsever Mehmet Altun'un destekleriyle yapılacak binalarda üniversitenin fiziksel altyapısını daha da güçlendirerek öğrencilere modern ve donanımlı bir öğrenme ortamı sunmayı hedefliyor.

KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Karamustafa konuya ilişkin "Kayserili Hayırsever Hemşerimiz ve İş İnsanı Av. Mehmet Altun amcamızın Kayseri Üniversitemizin Kayseri OSB‘de yer alan Kampüsünde yaptıracağı OSB MYO binamız ile Mühendislik ve Tasarım Fakültemizin binasının uygulama projelerinin ön çalışmalarına başladık.
Hayırlı olsun." dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme