Kazanma vakti geldi

Konya, Mersin ve Trabzon yenilgileriyle krizin eşiğine gelen Kayserispor, bugün Kadir Has'ta yeni bir başlangıç için Gaziantep'i konuk edecek.

iKi TAKIMDA KAZANMAYA HASRET!
Haftaya 22 puanla tehlikeli bölgenin hemen üzerinde giren Kayserispor, bugün Gaziantepspor'u konuk edecek. Hem Kayserispor hem de Gaziantepspor ligde oynadıkları son üç maçı da kaybettiler. Konya, Mersin ve Trabzon yenilgileriyle krizin eşiğine gelen, sakat ve cezalılardan yana sıkıntılar çeken Kayserispor için bugün tek çare kazanmak. Alınacak üç puan takıma rahat nefes aldıracak kayıp halinde ise kriz derinleşecek. Kadir Has Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak ve LİGTV'den naklen yayınlanacak 90 dakikayı Özgür Yankaya yönetecek.
EN AZ ATANLAR KARŞILAŞIYOR!
Gaziantepspor'a karşı Kayseri'de oynadığı son beş maçta da kazanamayan Kayserispor. 17 golle ligin en az gol atan takımı. Gaziantepspor'da 21 golle bu alanda en kötüler listesinde ikinci sırada yer alıyor. Ligin en az gol atanı olmasına karşın Kayserispor, 156 şutla ceza sahası dışında en fazla şut girişiminde bulunan ekibi. Gaziantepspor ise 122 şutla 11.sırada yer alıyor. Kendi evinde 7 golle en az gol atan, topladığı 10 puanla da en az puan toplayanı olan Kayserispor'da tek hedef bu istatistikleri bugün terse çevirip sahadan zaferle ayrılmak.

Bakmadan Geçme