Kediyi uzaklaştırmak isteyen kişiye otomobil çarptı

Kayseri'nin Talas ilçesinde, mahallesinden bir kediyi uzaklaştırmak için motosikletle yola çıkan A.A. isimli kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin Talas ilçesinde, mahallesinden bir kediyi uzaklaştırmak için motosikletle yola çıkan A.A. isimli kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Aynı kazada kedinin de yaralandığı öğrenildi ve tedavi için özel bir veteriner kliniğine götürüldü.

Kaza Detayları

Kaza, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'nda saat 11.00 civarında meydana geldi. Mahalledeki bir kediyi bölgeden uzaklaştırmak amacıyla çuvala koyarak motosikletine binen A.A., seyir halindeyken H.D. yönetimindeki 38 EC 708 plakalı otomobilin çarpması sonucu yere düştü. Kazada hem A.A. hem de çuval içindeki kedi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.A., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kedinin Tedavisi Başladı

Olayda yaralanan kedi, DHA muhabirleri tarafından yakınlardaki özel bir veteriner kliniğine götürüldü. Kedinin durumu hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Yahya Çelik, 'Kedi kliniğimize trafik kazası sonucu geldi. Muayenede kalp ve solunum problemleri tespit ettik ve şok tedavisi uyguladık. Röntgen çekimlerinin ardından gerekli kırık-çıkık tedavilerine başlayacağız,' ifadelerini kullandı.

Kaza ve sonrasında yaşanan bu olay, çevredeki vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı. A.A.'nın ve kedinin sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

DHA

Bakmadan Geçme