Keklik ve Akkurnaz ailelerinin mutlu günü

Kayseri'de, Hilal Pastaneleri sahibi Hüseyin Keklik'in oğlu Muhammed Keklik, hayatını Büşra Akkurnaz ile birleştirdi. Çiftin nikahını Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan kıyarken, Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan da nikah şahidi oldu.

TAKİP ET

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından Hilal Pastaneleri sahibi Hüseyin Keklik'in oğlu ile Mustafa Akkurnaz'ın kızı Büşra Akkurnaz düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

City One Otel Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasiminde gelin ve damadın aileleri davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah töreninde, çiftin nikahını Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan kıydı.

Başkan Özdoğan çifte mutluluklar dileyerek, “Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim, şanlı Türk bayrağımız hediyemizdir. Diyoruz ki, Kur'an-ı Kerim rehberinde, şanlı bayrağın gölgesinde bu aziz ve güzel vatanda Rabbim sizleri ömür boyu mesut ve bahtiyar eylesin. Hayırlı uğurlu olsun. Bir yastıkta kocayın inşallah” diye konuştu.

ALAN: 52 YILLIK EVLİYİZ, 5 ÇOCUK, 13 TORUNUMUZ VAR

Düğün merasimine katılan ve şahitlik yapan Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan da, “Başkanımıza teşriflerinden dolayı candan teşekkür ediyorum. Gelin hanımı, damat beyi tebrik ediyorum, birbirlerine yakışmışlar. Biz 52 yıllık evliyiz, 5 tane çocuğumuz, 13 tane torunumuz var. Allah bir yastıkta kocatsın” diyerek genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Başkan Alan, ‘yuvayı dişi kuş yapar' diyerek, nikah cüzdanını geline teslim etti.

Öte yandan, Keklik ve Akkurnaz ailelerini bu mutlu günde sevenleri yalnız bırakmadı. Konuklar da gece boyunca müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme