Kemen ilk kez konuştu! Bakın neden ayrılmış? - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'dan ayrılan Kamerunlu orta saha Olivier Kemen, takımı Afrika Kupası'ndan elendikten sonra açıklama yaptı. Kemen neden ayrıldığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'a 2021-22 sezonunda gelen Olivier Kemen, son olarak Fenerbahçe maçında forma giydikten sonra takımdan ayrıldı. Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımına davet edilen Kemen, grup maçlarında forma giyerken, çeyrek finaldeki Nijerya maçında kadroda yer aldı ancak forma şansı bulamadı.

Nijerya'ya 2-0 mağlup olan Kamerun turnuvaya veda etti. Turnuva dönüşü sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemen, ayrılığı hakkında söylemlerde bulundu.

Kayserispor'dan ayrıldığını belirten Kemen, ayrılık sebebinin ise ödenmeyen maaşlar olduğunu ifade etti. Kemen'in instagram hesabından yaptığı paylaşımı şöyle: "Sevgili Kayserispor taraftarları Afrika Uluslar Kupası'ndan dönüşümün ardından, kariyerimde yeni bir döneme başlamadan önce resmi olarak Kayserispor'dan ayrıldığımı duyurmak istiyorum.

İki buçuk sezon boyunca gurur duyarak kulübü temsil ettim, ancak ödenmeyen maaşlarım nedeniyle sözleşmemi feshetmek zorunda kaldım.

Bu yıllar boyunca bana sunduğunuz tüm destek için size teşekkür etmek istiyorum. Gerek sahada, gerek sosyal medyada, sevginizi ve saygınızı her zaman hissettim ve sahaya her çıktığımda sizlere bunun karşılığını vermek için çalıştım.

Her şey için teşekkür ederim.

Olivier"

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
U mustafa 31 Ocak 2024 18:54

Bizde Kemen den memnunuz. memnunduk.Parasını alamamış ne diyebiliriz ki.. Yolu açık olsun. Düzgün işini iyi yapan bir kardeşimizdir.

Bakmadan Geçme