Kitap Fuarı bitti-Kitaplar kaldı!

Kayseri Kitap Fuarı için Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nın da bulunan ağaç ve aydınlatma direklerine kitaplar asılmıştı. Ancak fuar bitti, kitaplar kaldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

11-20 Ekim tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında düzenlenen 7. Kayseri Kitap Fuarı sona erdi. Fuara çok sayıda yazar ve şair katıldı. 1 Milyon 85 bin kişinin ziyaret ettiği fuar alanının da yüzbinlerce kitapsever kitaplarla buluştu.

Tanıtım için asılmıştı!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı bölgesinde yer alan aydınlatma direkleri ve Valilik önünde yer alan ağaçların üzerine Kitap Fuarı tanıtım için içerisinde kitap olan şeffaf poşetler asılmış vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı.

Fuar bitti, kitaplar kaldı!

Ancak fuar bitmesine rağmen ağaçların ve aydınlatma direklerinin üzerine asılan kitaplar kaldırılmadı. Havaların yağışlı olması kitapların zayii olma ihtimalini de artırması ve kitapların vatandaşların uzanabileceği bir yükseklikten daha yükseğe asılmış olması da vatandaşların bireysel imkanlarla ulaşımını imkânsız kılıyor.

Kitaplar toplasın, okullara gönderilsin

Çevreden geçen vatandaşlar ise kitapların yağışlı havaların etkisiyle zayii olmaması gerektiğini ve toplanarak köy okulları başta olmak üzere kütüphanesinde kitap ihtiyacı bulunan okullara gönderilmesi gerektiğini ifade ediyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme