Kızıl Goncalar yeni sezonuyla dönüyor: Meryem'e sürpriz arkadaş!

İzleyicisini ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar sezonunun ilk bölümü bugün Now TV ekranlarında sizlerle olacak. Nefes kesen ve pazartesi akşamlarına damga vuran Kızıl Goncalar yepyeni senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitleyecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

NOW'ın pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kızıl Goncalar, yeni sezonun ilk bölümüyle bugün izleyicileriyle buluşacak. İşte Kızıl Goncalar 2. sezonu ile ilgili detaylar…

Uzun bir aradan sonra...

Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, bu akşamda itibaren her pazartesi saat 20.00'de NOW'da izleyicileriyle buluşacak. 20 Mayıs'ta sezon finali yapan ve tatile çıkan dizinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle Kızıl Goncalar dizisi nefesleri kesecek.

Meryem'e yeni arkadaş geliyor!

Diziyle ilgili sosyal medya platformlarında çıkan haberlere göre, Tolga Tekin'in diziye bomba gibi giriş yaptığı ve diziden de iki oyuncu ayrılacağı söyleniyor. Ekibe bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem'e (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş gelecek. Karakterin adı ve rolü kimin canlandıracağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Oyuncu kadrosuyla ilgili değişiklik olup olmayacağı diziseverler tarafından merak ediliyordu.

Kızıl Goncalar'ın başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alırken, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi birbirinden başarılı isimler dizide yer alıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme