Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kızılay burs başvuru süreci tamamlandıktan sonra yükseköğrenim öğrencileri, sonuçların açıklanacağı tarihi merakla beklemeye başladı. Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kızılay burs başvuru süreci tamamlandıktan sonra yükseköğrenim öğrencileri, sonuçların açıklanacağı tarihi merakla beklemeye başladı. Bu yıl burs başvurularına yoğun ilgi gösterilmesi, umutları artırdı. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler, Kızılay'ın yapacağı resmi açıklamalara çevrildi.

Kızılay Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kızılay burs başvuruları 16-25 Eylül 2024 tarihleri arasında tamamlandı. Ön değerlendirme süreci 26-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Video görüşmeleri ise 17-22 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Burs başvuru sonuçlarının ise 1 Kasım 2024'te açıklanması bekleniyor.

Kızılay Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans burs ödemeleri, Ekim-Haziran ayları arasında toplam 9 ay boyunca yapılırken, lisansüstü burslar ise 12 ay süreyle ödeniyor. İlk burs ödemelerinin en geç Aralık ayında yapılması planlanıyor. Ödeme Kasım ayında gerçekleştirilirse, Ekim ayı bursu da toplu olarak yatırılacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme