Kızılay Kayseri Şubesi, Aşure Dağıttı

Kızılay Kayseri Şubesi, Meydan Ok Burcu'nda vatandaşa aşure ikramında bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Kızılay Kayseri Şubesi yönetimi, Muharrem ayının geleneksel lezzeti olan aşureyi dağıtarak dayanışmayı pekiştirdi. Yönetim kurulu üyelerinden Cemil Görücü, Muharrem ayının özel bir anlam taşıdığını ve bu tür etkinliklerle toplumsal yardımlaşma ve kaynaştırma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Aşure dağıtımı, Meydan Ok Burcu'nda gerçekleştirildi. Kızılay Kayseri Şubesi'nin gönüllü ekipleri, bölge halkına sıcak aşure ikramında bulunarak vatandaşla bir araya geldi. Etkinlik boyunca yaşanan samimi yaşandı. Kızılay'ın sosyal yardım ve dayanışmayı sürdürmek için yaptığı bu etkinlik vatandaşın beğenisini kazandı.

Cemil Görücü, " Kızılay Kayseri Şube Yönetimi olarak Meydan Ok Burcunda Aşure dağıtımına katıldık. Rabbim Muharrem ayını hayırlı kılsın. Bereketli , sağlıklı, başarılı günler versin." İfadelerini kullanarak, bu tür etkinliklerle toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğine vurgu yaptı.

Görücü, Kızılay Kayseri Şubesi olarak, bundan sonraki dönemlerde de sosyal sorumluluk etkinliklerini desteklemeye devam edeceğini belirtti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme