Kızını ve eşini bıçaklayan öfkeli babaya rapor aldırılacak

Haber: Şeref KAHRAMAN - Kayseri'de tartıştığı eşini ve kızını defalarca bıçaklayan ve bu suçtan tutuklu yargılanan Cumali Ç. (43) hakkında akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair yeniden rapor aldırılacak.

EŞİYLE TARTIŞIP BIÇAĞA SARILDI, DEHŞET SAÇTI

2018'de Talas İlçesine bağlı Bahçelievler mahallesi, Bismil Caddesinde meydana gelen olayda evde eşi Y.Ç. (40) ve kızı N.Ç (18) ile oturan inşaat işçisi baba Cumali Ç. eşiyle tartışmaya başladı. Sonra, mutfağa giderek bıçak alan Cumali Ç. önce kavgayı ayırmak isteyen kızı N.Ç.'yi, sonra da 20 yıllık eşi Y.Ç.'yi defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan ana-kız olay yerine çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Lise öğrencisi N.Ç. tedavisinin ardından taburcu olurken, anne Y.Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Eşi ve kızını bıçaklayan Cumali Ç. ise Cinayet Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan inşaat işçisi, tutuklandı.

Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Cumali Ç. korona virüs tedbirleri kapsamında Kayseri Kapalı Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır edildi.

Sanık hakkında akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair İstanbul 4. İhtisas Kurumu'ndan alınan raporda akıl sağlığının yerinde olduğu, Kayseri'de aldırılan raporda ise kısmen akıl sağlığının bozuk olduğu ifade edildi.

Sanık Cumali Ç. yaşanan olaydan dolayı üzgün ve rahatsızlığı olduğunu söyleyerek tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, verdiği ara kararda sanık Cumali Ç. hakkında yeniden akıl sağlığına ilişkin rapor aldırılmasına, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı Aralık ayına erteledi.

Bakmadan Geçme