Köfteci Yusuf yeni bir hayvan olayı ile gündeme geldi!

Domuz eti tartışmaları devam ederken, Köfteci Yusuf yeni bir hayvan olayı ile gündeme geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığının yaptığı denetimlerde Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti bulunduğuna dair açıklamalarının ardından tartışmalar devam ediyor. Köfteci Yusuf bu kez de bir köpeğin insan gibi masaya oturarak yemek yemesi ile gündeme geldi.

Türkiye'nin ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti kullandığı iddialarıyla büyük bir skandalın odağına yerleşti. Günlerdir sosyal medyada geniş yankı bulan bu olay üzerine yapılan açıklamalar bir kesim tarafından mantıklı bulunurken, bir kesimin şüpheleri devam ediyor. Destek vermek adına birçok kişi restoranlara giderken, aldığı köfteleri çöpe atan ya da hayvanlara veren insan sayısı da oldukça fazla. Restoran sahibi Yusuf Akkaş, ‘Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim. Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim. Kötüler iyilerden daha zeki, iyiler sonuçta her zaman kazanır' İfadelerinde bulunmuştu.

Bir köpek masaya oturdu, yemek yedi!

Gündemden düşmeyen Köfteci Yusuf, bu kez de bir köpeğe insanların kullandığı çatal ve tabakları kullanarak yemek yedirilmesi tepki topladı. Hijyen kurallarına aykırı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Verilen tepkiler şöyle;

‘Köpeğe servis açmayan Köfteci Yusuf'u kınıyorum'

‘Yemedik çok şükür'

‘Her şey rayından çıktı şaşırmıyorum'

‘Bazı insanlardan daha temiz'

‘Köfteci Yusuf'u bununla da yıkamazsınız'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme