Kongreden maça!

AK Parti'nin Kayserili siyasileri partinin bu sabah gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Kongresi'nden sonra Mondihome Kayserispor'a destek vermek amacıyla maça gitti. Maçta kimler yerini aldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AK Parti'nin Kayserili siyasileri partinin bu sabah gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Kongresi'nden sonra Mondihome Kayserispor - MKE Ankaragücü maçını izlemek ve destek vermek amacıyla stadda yerini aldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Mondihome Kayserispor, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ankara'da Eryaman Stadı'nda oynanan önemli maça Kayserili birçok siyasi de katıldı. Sabah gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nin ardından saat 16.00'da oynanacak maçta yerini alan siyasiler takıma destek verdi.

Maçı izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç X sosyal medya hesabında, " Ankara deplasmanında şehrimizin takımı Kayserispor'umuza destek için tribündeyiz. Başarılar Kayserispor'um."dedi.

Ankara deplasmanında şehrimizin takımı #Kayserispor'umuza destek için tribündeyiz.

Başarılar #Kayserispor'um ????❤️#AGvKYS pic.twitter.com/bolOKqlXM1 — Dr. Memduh Büyükkılıç (@baskanmemduhbyk) October 7, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme